Namještaj za stanovanje

Namještaj po mjeri za svaki kutak vašeg doma.

Prostor u kojem se osoba nalazi, bilo da u njemu živi ili radi, utječe na njegovo psihofizičko stanje, raspoloženje i produktivnost i stoga je vrlo važno da je prilagođen potrebama osobe koja se u njemu nalazi. Svaki prostor priča je za sebe i zahtjeva drugačiji pristup pri opremanju. Obratite nam se bilo da opremate svoj stan, kuću, apartman ili kuću za odmor.
Iza sebe imamo veliko iskustvo i brojne radove u izradi namještaja za stanovanje: kuhinja, kupaonskog namještaja, ormara, komoda, polica, itd.. Sve što zamislite mi nastojimo pretočiti u stvarnost bilo da se radi o vašoj kuhinji, dnevnom boravku, kupaonici, sobi, hodniku, ostavi ili nekoj drugoj prostoriji. Rado ćemo Vam pomoći u opremanju vašeg životnog prostora.

Prije nego krenemo u samu izradu namještaja, potrebno je odraditi par važnih koraka:

  • Izrada ponude
  • Izmjera vašeg prostora u koji se planira implementirati namještaj
  • Dogovor oko materijala, izrada idejnog rješenja i 3D modela

Pratimo najnovije trendove za izradu maksimalno funkcionalnog namještaja.

Trudimo se kupcima ponuditi najbolje opcije pri odabiru materijala, okova, boja i ostalog, čime jamčimo kvalitetnu uslugu izrade namještaja.

Nakon prihvaćene ponude, izmjeru vašeg prostora odrađuje naš djelatnik u vrijeme koje vama odgovara. Nakon detaljne izmjere prostora izrađujemo 3D vizualizaciju prostora prema vašim zahtjevima, potrebama i odabranim materijalima.

Nakon što smo odradili sve važne korake, možemo započeti proces izrade vašeg namještaja.

Kako smo to do sad odrađivali, pogledajte u galeriji naših radova.