irena-komoda-1-.jpg

Namještaj za predsoblja i kupaonice pomalo je zanemaren kad razmišljamo o uređenju doma iako su nam ti prostori jako važni…
Predsoblje je prvo što vidimo svaki put kad ulazimo u naš stan, lijepo uređene predsoblje uvijek će nas prvo razveseliti kad stignemo umorni doma. Lijepo i praktično uređena kupaonica može svako naše jutro učiniti sretnijim i pomoći nam da veselo uđemo u novi dan! Trasting namještaj za kupaonice uglavnom se izrađuje iz materijala otpornijih na utjecaj vlage no stalnim poboljšanjima na samim materijalima, načinima obrade istih te promjenama u samim prostorima naših kupaonica namještaj za kupaonice danas se sve više izrađuje iz “standardnih” materijala za izradu namještaja. Predsobljima obično dominiraju ogledala, vješalice i ormarići za odlaganje obuće, lijepo ukomponirana ta tri elementa dat će predsoblju eleganciju, uredan izgled i puno praktičnog prostora za odlaganje.

Odabirom vrste materijala, boje i rasporeda elemenata dajete predsoblju ili kupaonici vlastitu osebujnu kreaciju koja će Vaš dom učiniti posebnim.
— Rudolf Gjuran, direktor