Vlastita proizvodnja

Proizvodnja namještaja

Kvalitetni i raznovrsni materijali, pažljivo odabrana suvremena tehnologija za obradu materijala te vrijedne ruke naših zaposlenika čine našu vlastitu proizvodnju koja je glavni ključ našeg uspjeha. 

Projektiranje i razvoj

Naš perspektivni tim stručnjaka povezuje dizajn i proizvodnju i spreman je vaše ideje pretočiti u stvarnost, od onih jednostavnih do zahtjevnijih. Svakom zahtjevu kupca pristupamo sa maksimalnom pažnjom kako bismo zajednički došli do rješenja koje će se najbolje uklopiti u vaš prostor. Počevši od ideje i dizajna naš tim ih „pretvara“ u tehničke nacrte koji vode do proizvodnje. 

proizvodnja

Materijali

Radimo sa brojnim raznovrsnim i visokokvalitetnim materijalima i okovima koje nabavljamo od domaćih i inozemnih tvrtki i dobavljača. Možete odabrati kombinacije materijala u raznim bojama i teksturama kako bi vaš prostor imao autentičnost i osobnost kakvu ste zamislili, a da se u njemu osjećate ugodno. Konstantno pratimo trendove, ponude i novitete na tržištu kako bismo vas u svakom trenutku mogli savjetovati oko odabira. Odaberite svoju kombinaciju materijala iz široke ponude na tržištu: pločasti materijali (iverali, furnirana iverica, MDF ploče, akrili), masivno drvo, compact ploče, kvarcne ploče, porculanske ploče, mineralne ploče (Hanex, Kerrock, Getacore), staklo, metal…

Suvremena tehnologija

Proizvodnja nam je opremljena suvremenom tehnologijom za obradu različitih vrsta materijala što nam pruža veliki spektar mogućnosti s kojima se možemo posvetiti svakom detalju izrade kako bi krajnjem korisniku ispunili sve njegove želje, zahtjeve i potrebe. Konstantno ulažemo u nove tehnologije kako bismo što bolje optimizirali, ubrzali i usavršili cijeli proces izrade namještaja.

proizvodnja namještaja

Montaža

Stavljajući sve zahtjeve i potrebe naših kupaca na prvo mjesto, kraj procesa završavamo stručnom montažom u dogovorenim rokovima nakon koje nitko ne ostaje ravnodušan. Sve što ste zamislili, mi ostvarimo. 

Obratite nam se s povjerenjem.